УМЕТНОСТА НА ЖИВЕЕЊЕТО

УМЕТНОСТА НА ЖИВЕЕЊЕТО

На секои илјадници луѓе кои живеат на оваа земја не повеќе од еден е жив. Оној
кој е навистина жив, спознава дека деновите се премногу кратки за сите прекрасни истражувања што животот му ги нуди во трите светови на повратникот и
инспирираниот авантурист. Животот е за него непрекината авантура, отворена
глетка со можности за задоволство и достигнувања на секој чекор. Гледа дека е
еден мал дел од вечноста и знае дека во него лежи сета моќ и можности кои се прикриени во Универзумот.

300 ден

Нема на залиха

Автор: Ела Вилкокс
Издавач: Ѓурѓа
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил