читање на тишината

Читање на тишината / Čitanje tišine / Reading of Silence

Избрана поезија од Павле Горановиќ, на македонски, црногорски и англиски. (2010)
Превод на македонски: Игор Исаковски.

Превод на англиски: Александра Никчевиќ.

Понесени од тивок левант, сепак веруваме дека вреди да се биде на ова патување.

240 ден

Автор: Павле Горановиќ
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber