ШПИОН ВО КУЌАТА НА ЉУБОВТА

299 ден

Автор: Анаис Нин
Издавач: Икона
Димензии: 148стр. 13х120 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС
  • Нејзиното чувство за женственост е уникатно… таа ги возбудува машките читатели, а ги поттикнува женските

– THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEW

Сабина е жена која се осудува да ужива во сексуалната лиценца која мажите одсекогаш ја познавале. Носејќи екстравагантни алишта и играјќи опасни игри на страст, таа намерно избегнува обврска, зграпчена од потерата по задоволство.

Во Шпион во куќата на љу бовта, Анаис Нин ја изразува нејзината индивидуална визија за женствена сексуалност со свирепа драматична сила.

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber