Што носат брановите

Во нејзиниот втор роман, Што носат брановите, Карен Гилис продолжува со своето истражување на моќта на минатото врз сегашноста, особено во доменот на љубовта и загубата. Што носат брановите е вистински потресен портрет на очајот во разновидност од човечки олицетворенија. Романот е одлично четиво кое ја потврдува умешноста на авторката во претставувањето на замрсеноста на пропаднатите врски, а нејзиното око за карактерните недостатоци истите ги прави сосема реални. Приказната е искрена студија за едно човечко предавство и слабост во период на исклучителна ранливост.

400 ден

Автор: Карен Гилис
Издавач: Бегемот
Димензии: 299 стр. 13.5 х 20.5 cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил