tip_of_the_week

Tip of the week

Корисно за секого, со лесни и едукативни текстови, прирачникот обработува теми од секојдневниот живот, коишто ќе ви помогнат да си го подобрите вашето лично и професионално работење. Малите и практични совети во него, поттикнуваат на размислување како да се справите со предизвиците на новото време.
Напишано од двајца локални деловни луѓе, тие го пренесуваат своето лично професионално искуство, во комбинација со искуството, знаењето и перспективите од други интернационални професионалци.

“Оваа книга нѐ учи како се станува среќен човек.”
Венко Андоновски
Професор и писател

„Tip of the week нуди современи и практични идеи

Д-р. Златко Муцунски

ПОРШЕ – Македонија

…прирачник за секој што сака да оди напред“

Сашо Наумоски

А.Д ВИТАМИНКА

„…прекрасно универзално четиво“

Гордана Михајловска

КАПИТАЛ Медиа Гроуп

„Практично, корисно за сите нивоа во една организација“

Поликарп Арсеновски

WRIGLEY Македонија

150 ден

ISBN: 9786086558208 Категорија , Tags ,
Издавач: Три
Димензии: 13*19 cm
Тежина: 140 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил