#Љубовен Пакет Бр. 5

Љубовен пакет бр 5 две книги од Барбара Де Анџелис:

-Прирачник за љубовта
– Сакам маж
+ приврзок

Прирачник за љубовта:
Oва е една ослободувачка визија за љубовта која на паровите им нуди влијателни нови начини на користење на зборовите и допирите за да создадат нивоа на интимност до кои не стигнале. Барбара Де Анџелис открива како партнерите можат да искусат подлабоки врски.
Испреплетувајќи го сензуалното и духовното, Прирачникот за љубовта нуди инспирација за наоѓање на длабокото значење на нашите најинтимни односи.

Сакам маж:
ЉУБОВТА во сите нијанси секој ден бара една потполна ревизија на нашите мисли и однесувања. Всушност, ние жените речиси секогаш сме на работ на нервите кога станува збор за љубовт. Можеби сме малку почувствителни, жалосливи, поделикатни во своето однесување во споредба со машкиот род, можеби тоа е така, но едно е сигурно: нашите придружници како по навика секогаш го комплицираат сето она што нам ни се чини едноставно.

598 ден

Категорија ,
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил