#Љубовен Пакет Бр. 6

Љубовен пакет бр 6

Концизна уметност на заведувањето – Роберт Грин
Виртуоз – Маргрит Де Мор

Концизна уметност на заведувањето:
Заведувањето е најнедофатливата, суптилната и ефективна форма на моќ што постои. Таа е втемелена врз едноставен психолошки факт: луѓето се перверзни, тврдоглави суштества, коишто поради своја природа ретко ќе го сторат она што го посакуваат. Ако се обидете да ги принувдите, тие ќе пружат отпор. Најдобриот начин за заобиколување на нивниот природен отпор е да удрите вво нивната најслаба тока, којашто најмалку можат да контролираат, нивната желба за задоволство и уживање.

Виртуоз: Славниот пејач Гаспаро, кој уште од дете е кастриран за да може да изведува виртуозни перформанси во женски улогу, реагира ладнокрвно на страственото внимание што го добива од Неаполската аристократка Карлота, поради почитта кон неговата уметност. Карлота ја прифаќа разликата, и физичката страна на нивната љубов е целосно во служба на нејзиното задоволство.

719 ден

Категорија ,
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил