Џони Сејачот

Џони Сејачот

Џони, локалниот херој, лета на бомбашки мисии во војната Онаму. Кога ненадејно ќе се врати дома, скршен, сенка на својот претходен карактер, сите сакаат да дознаат зошто. Дел по дел, неговата приказната се открива низ очите на неговата помала сестра Лин која има речиси четиринаесет години и е малку насилна. Нејзиниот досаден, селски живот ќе се сврти наопаку откако брат ѝ ќе започне анти-воени протести на локалниот плоштад што ќе ги подели жителите на селото.

200 ден

Автор: Франческо д’Адамо
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber