Психологија на продажбата

ПСИХОЛОГИЈА НА ПРОДАЖБАТА

Поднаслов: Зголеми ја продажбата полесно и побрзовотколку што боло кога мислеше дека е возможно

699 ден

Автор: Брајан Трејси
Издавач: Икона
Димензии: 264стр. 13х19 cm
Тежина: 300 гр.
ОПИС
  • Целта на оваа книга е да ти даде серија на идеи, методи, стратегии и техники што можеш веднаш да ги искористиш за да направиш повеќе продажби, побрзо и полесно отколку било кога порано
  • Ова е ветување за просперитет што Брајан Трејси, се чини повторно и повторно го исполнува. Повеќе луѓе кои се занимаваат со продажба станаа милионери како резултат на слушањето и применувањето на неговите идеи отколку било кој тренинг за продажба било кога развиен.

ЗГОЛЕМИ ЈА ЗА ДВА-ТРИ ПАТИ ПРОДАЖБАТА – НА СЕКОЈ ПАЗАР

“Целта на оваа книга е да ти даде серија на идеи, методи, стратегии и техники што можеш веднаш да ги искористиш за да направиш повеќе продажби, побрзо и полесно отколку било кога порано.”

Ова е ветување за просперитет што Брајан Трејси, се чини повторно и повторно го исполнува. Повеќе луѓе кои се занимаваат со продажба станаа милионери како резултат на слушањето и применувањето на неговите идеи отколку било кој тренинг за продажба било кога развиен.

  • “Разбирајќи ја психологијата која стои зад процесот на продажба е пресудна ако сакаш да постигнеш успех од соништата. Оваа книга е твојот клуч за да го разбереш тоа.”

TOM HOPKINS, автор на How to Master the Art of Selling

  • “Користејќи ги принципите од Психологија на Продажбата, станав најдобро лице за продажба во мојата компанија. Било каде, било што или било кога и да продавате, единствената и проверена проникливост на Брајан Трејси ќе ве одведе до врвот.”

TODD DUNCAN, автор на бестселерот High Trust Selling

  • “Психологија на Продажбата на Брајан Трејси треба да е задолжително четиво за секого! Секој продава нешто, било да е продукт, услуга, философија, идеја или најважното – себе! Оваа книга ќе ви даде алатки кои ви се потребни за да ги совладате различните ситуации и ќе ја поттикне вашата креативност. Овој материјал е бесмртен…”

TERRI L. SJODIN, автор на Sales Speak – The Nine Biggest Sales Presentation Mistakes and How to Avoid Them

  • БРАЈАН ТРЕЈСИ, еден од од денешните најдобри професионални говорници и тренери за продажба, има лично обучено повеќе од 500.000 продавачи низ целиот свет. Трејси исто така има напишано 36 книги и има објавено повеќе од 300 аудио и видео програми за учење на теми како што се: продажба, менаџмент, лидерство и продуктивност. Тој е најпродаван автор на книги од тој тип. Ова се некои од другите негови најпродавани книги: Изеди ја жабата, Цели, Создај ја сопствената иднина, Милионски навики… Брајан Трејси денес живее во Сан Диего, Калифорнија.
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber