Bluz-govornica_Igor-Isakovski

Blues говорница

Тежок ден
облачен ден
чекориш стуткан во капутот
ситно прокапува
мислите не бледнеат
нешто те коби

копнежливо трагаш парче небо
потоа привидно помирен
ги бришеш очите
облачен ден

100 ден

Автор: Игор Исаковски
Издавач: Магор
Димензии: 16*16 cm
Тежина: 240 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил