Build & play Мотор

Build & Play - Мотор - Детска играчка

Состави и Играј сет- Пробај да составиш мотор со делчињата и алатките во кутијата!
Одлично ја буди логиката на едно дете и водењето на инструкции.
Да се составува со надзор од родител или старател!

250 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил