krocket

Croquet "Active“

Класична игра за градината. Во крокет, потребна е умешност и концентрација. Оваа игра на отворено изработена од 100% сертифицирано дрво FSC е забава за целото семејство. Бандажите се вметнуваат во тревата со различни растојанија помеѓу нив, така што се создаваат различни нивоа на тежина. Со концентрирани маневри, дрвените топки се џекираат преку целите на обрачот. Оваа игра со крокет ги импресионира клиентите со својата стабилност и разновидност. Нека започнат игрите!

2,999 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber