минион фигруини

Despicable Me! Minions Snowball fight - Детска играчка - Фигури

Тоа е мрзлив ден во антарктичкото село кога одеднаш некој фрла снежна топка, а Миниовите одат на банани! Можете да го изградите вашиот Minion и да го фрлите во акција за да предизвикаат поларно пропаѓање во Snowball Fight од Mega Bloks Minions. Покријте се зад бурињата, а потоа возвратете со помош на фрлач за да испратите снежни топки што летаат во воздухот! Minion доаѓа облечен во поларно палто и заштитни очила, подготвени за некаков хаос во ладно време.

350 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber