doubletree

Doubletree requiem

Во зборникот „Безбојни патокази“ повторно се среќаваме со полемичкиот дискурс на отец Методиј Златанов, веќе препознатлив во претходните негови зборници „Вавилон и Ерусалим“ и „Време“. На теми коишто ја третираат актуелната проблематика од духовноста, етиката и културата на нашето секојдневие, авторот ни ги открива своите лични опсервации од перспектива на црковната мисија во Америка и Канада, во споредба со она што се случува на стариот континент.

300 ден

Автор: Митрополит Методиј Златанов
Издавач: Три
Димензии: 20*20 cm
Тежина: 150 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил