Falling moneys minions

Falling monkeys Minions- Душтвена игра

Популарната игра Falling Monkeys во верзијата Minions на Despicable Me!
Ставете ги стапчињата во специјално дизајнираните дупки во кулата. Потоа фрлете ги минионите преку врвот на кулата, така што тие ќе ги фатат стапчињата. Свртете ја куполата од бедемот, а потоа извлечете го обоениот стап за да ја започнете играта, но внимавајте да не ги срушите Minions!
Целта на играта е вешто да се извадат стапчињата за да паднат што е можно помалку Minions на дното на кулата. Запомнете кој сруши најмалку minions победува!
Одлична игра за целото семејство.
Вклучено:
30 minions,
30 стапчиња (во три бои),
Ракета (сите предмети)

1,290 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber