ToteBag - Faust

FAUST - Tote Bag

499 ден

ISBN: 9786082213262 Категорија , Tags ,
ОПИС

HAND CRAFTED TOTE BAGS

High quality cotton bags 280 gr/m2 soft textured cotton;
Dimension 42cm x 33cm
Printed with eco-friendly PVC-free colors; Long-lasting color luminosity
Packed in eco-friendly (PVC-free printed) carton boxes 6cm x 6cm x 30cm

Bag the attention you want with eye-catching and thought provoking statements.
Fashionable, practical and inexpensive, these capacious handmade cotton tote bags feature visually arresting designs and Publikum totes make a bold statement about the wearer and a thoughtful gift.

РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ ТОРБИ

Пакувања со висок квалитет од памук 280 gr / m2 мека памучна текстура;
Димензија 42cm x 33cm
Печатени со еколошки бои без ПВЦ; Долготрајна сјајност на бојата
Спакувани во еколошки (печатени без ПВЦ) картонски кутии 6cm x 6cm x 30cm

Повлечете го вниманието што го сакате со привлечни и поттикнувачки изјави.
Модерни, практични и ефтини, овие рачно изработени памучни торби се дизајнирани со визуелно апсечки дизајни, и прават смела изјава за носителот и се внимателно избран подарок.

Дополнителни иформации
Големина

S, M, L, XL, XXL

Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?