сложувалка за деца

Heros Pieces Constructor - сложувалка за деца

Добитник на награди за играчки 2014! Сет од 11 парчиња синџир на градежни блокови HEROS.
Со овие иновативни блокови во различни бои и форми можете да ги направите најубавите градби. Блоковите ги стимулираат моторните вештини и координацијата на рацете и очите. Поради кружната форма на блоковите и тркалезните иглички, секогаш можете да ја свртите и да ја преместите вашата структура без да ја направите нестабилна.

500 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber