Игра Лудо и скали

Ludo and Ladders Game "Active"

Забава на отворено за забава за целото семејство! Во овој сет може да се играат две класични игри во голем формат. Полето за игра е обезбедено со дрвени столбови што можат да се вметнат во земјата. Практичните коцки и шарените парчиња игра се направени од 100% сертифицирано дрво FSC®. Играта Лудо е отпечатена од едната страна, а од другата страна е отпечатена популарната игра Змии и скали. Одлично за бурни попладне во градината!

2,399 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил