my first drum set

My First Drum Set

Малите музичари ќе сакаат да учат да играат тапани со “My First Drum Set”. Со лесни за употреба тапан влошки, два барабани и четири добро познати песни за совладување, има многу часови забава со тапани што треба да се забавувате со оваа прекрасна, музичка книга.

1,199 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber