плејдох тач

Play-doh touch - Плејдох за деца

Поставете фризура Play-Doh Touch за уште поголема забава со апликацијата Play-Doh Touch

Совршено надополнување на Play-Doh Touch Studio (се продава одделно). Со овој обемен сет, можете да ги наведете најдобрите фризури за вашите сопствени креации од глина, кои потоа оживуваат во апликацијата Play-Doh Touch.

Белешки за родители:

Секогаш ставајте ја глината за моделирање назад во теглата и затворете ја откако ќе играте.
Содржи пченица. Месете за играње, но не и за јадење.
Препорака за возраста: од 3 години

Внимание! Не е погоден за деца под 3 години. Мали делови што можат да се проголтаат. Опасност од задушување!

250 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber