prout cochons

Prout Cochons - Детска друштвена игра на фарма

Помош, стаорците ја нападнале фармата и ги украле јаболките.

Само твојата свиња може да ги исплаши стаорците благодарение на нејзиниот измет.

Битката на кастревите може да започне!

За време на даденото време, најсилно и најбрзо ги исплаши стаорците.
Бидете најбрзо да затворите што повеќе прозорци на фармата и вратете ги јаболките.

Брани го постигнуваат резултатот. Играчот кој собира најмногу јаболка на крајот од петте рунди победи!

Забавна акциона игра со загарантирана смеа!

Содржи:
– 2 свињи
– 1 тајмер
– 1 фарма со 12 прозорци
– 2 бариери
– 2 врани
– 1 лист за налепници
– 1 известување

1,000 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил