бебешка играчка

Small foot - Мал бебешки лавиринт

Идеално за патување! Овој моторен лавиринт е изработен од високо квалитетно дрво, има монистра во боја обложени на жици што ги обучуваат моторните вештини на децата. Лавиринтот стои на дрвена основа и лесно може да се сфати. Тоа е учење преку игра.

499 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber