za-tvojot-rodenden

За твојот роденден

Ова е твоjа книга.

Напишана е за тебе

Во неа ќе наjдеш

многу приjатели,

сосем мали и многу големи,

волшебни, чудни, убави и смешни.

Тие ти донесоа дарови

и приказни за себе

и за својот свет.

За прекрасен свет,

ќе видиш.

690 ден

Автор: Снежана Пејаковиќ – Киковиќ
Издавач: Три
Димензии: 28*28 cm
Тежина: 110 гр.
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber