Кутија Со Сложувалки - Возила - Small Foot

Оваа кутија за загатки нуди различни форми, тренира фини моторни вештини и овозможува многу забава. 6-те различни мотиви се отпечатени на цврста иверица и се состојат од 2 до 7 одделни парчиња по мотив. Завршените шаблони за секој мотив може да се најдат на страната на дрвената кутија.

1,599 ден

Out of stock

Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?