МАЈСТОРСТВО

599 ден

Автор: Роберт Грин
Издавач: Икона
Димензии: 424стр. 13х20 cm
Тежина: 450 гр.
ОПИС

Макијавели има нов ривал, a Сун Цу подобро да го чува грбот New York Timeѕ

Научете ги тајните на професионалната област што сте ја избрале за себе, подложете се на едно ригорозно чиракување, апсорбирајте ги скриените знаења, кои доаѓаат само преку многугодишно искуство, па застанете рамо до рамо со вашите ривали и надминете ги во генијалноста. На крајот, урнете ги до самите темели старите шеми на извонредност. Изучувајте ги начините на работа на Ајнштајн, Дарвин и на деветтемина современи Мајстори, кои дадоа специјални интервјуа за оваа книга. Ослободетејастраста што се крие во вас и станетевистински Мајстор.

Роберт Грин, кој целиот свој живот го поминал про учувајќи ги законите на моќта, ни ги открива тајните патишта што водат до најголемите величини, патиштата по кои чекореле најмоќните луѓе од човечката историја. Секој од нас може да стане Мајстор, секој од нас поседува доволно потенцијал, кој може да биде реализиран само со следење на една тешка, но доволно јасна насока, која за првпат е образложена во оваа книга.

Shop
0 items Cart

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber