moi-strasti-moi-stradanija

Мои страсти, мои страданија

Викајте ги на нашето име
Викајте ги нив, ние ќе се одѕиваме.

Некогаш слика на светот, денес сенка.
Денес сенка, утре слика на светот.

Кај што има излез, ќе има и залез.
Кај што има залез, ќе има и излез.

Кога има понизност, има и ропство!
Кога има достоинство, има и слобода!

200 ден

Автор: Катица Ќулавкова
Издавач: Три
Димензии: 14*21 cm
Тежина: 150 гр.
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?