Што е менаџмент

ШТО Е МЕНАЏМЕНТ

Поднаслов: Како функционира менаџментот и зошто е потребен секому

699 ден

Автор: Џоан Магрета
Издавач: Икона
Димензии: 242стр. 128х195 cm
Тежина: 250 гр.
ОПИС

Прекрасна мала книга… која ќе им помогне на менаџерите вистински да ги согледаат нештата, во нивната секојдневна работа. – The Economist

 

Прв чекор, како вовед за оние што не се занимаваат со менаџмент, особено за почетниците, но и подеднакво извонредна како заокружен, комплетен и детален „освежувачки курс“ за искусните директори. Peter F. Drucker

 

„Ова е книга што бараме секој што се обучува да стане директор во Dell, да ја прочита“. Michael Dell, Dell Computer Corporation

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber