играчка од дрво

Arithmetic Stamp and Puzzle - Small Foot

Децата ќе уживаат во учењето аритметика со овој комплет за марки изработени од дрво. Различни суми може да се направат со броевите од еден до девет, а со црвената маркичка броевите и знаците се уште полесни за читање.

1,199 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber