лупа

Wooden Magnifying Glass - Small Foot

Убава, шарена и дрвена лупа не смее да изостане во опремата на кој било мал откривач.

Земете лупа со вас секогаш кога ќе излезете и гледате вообичаени и невидени работи. Голема мравка, буба или пајак. Овој лупа во светла боја ќе ги приближи до вас за да можете да ги испитате до најмалите детали.

Погоден за деца од 3 години.

299 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber