bola-loca-eco-pack

Bola Loca - Друштвена игра за деца

Митска играчка на отворено со повеќе од 30 години историја. Се состои од топка и две рачки за вшмукување за да ја фатите и фрлите топката на илјада различни начини, само треба да ја покриете дупката во рачката за да ја фатите и да ја откриете за да ја фрлите. Лудувајте со Лудата топка на Команси!

799 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber