christmas

Christmas : Mini Tab Book

Прекрасно празнична бујна книга за да го прослави ова најубаво време од годината. Преполн со сцени од сите возбудливи работи што ги носи Божиќ, вклучително и санката на Дедо Мраз што ја влече ирвасите, на пат да доставуваат подароци. Со воодушевувачки сезонски рими за читање и споделување. Рабовите со јазичиња го олеснуваат вртењето на страницата за малите раце.

399 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber