dylan's dinosaurus

Dylan's Amazing Dinosaurs - The Stegosaurus

Дилан сака да истражува и да учи сè за диносаурусите. Во неговата неверојатна куќа во дрво има волшебно списание. Секој пат кога ќе отвори, се случуваат страшни работи – дури и неговата играчка птеродактил оживува! Тие летаат во мисии за откривање диносауруси во Земјата на живи диносауруси. Овој пат тој треба да открие кое тајно оружје има стегосаурус.

150 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber