dynamo torch

Explore & Find Dynamo Torch Science Kit

Свртете едноставен мотор за играчки за да станете генератор кој го претвора движењето на рацете во електрична енергија и напојува сијалица. Без батерија без загадување, само изненадување. Генераторот може да се користи како одличен факел за итни случаи.

Возраст: 8 години

450 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил