grow a maze

Explore & Find Grow-a-Maze

Може ли растението да се најде низ лавиринт? Звучи невозможно, но само гледајте како растенијата ветрат низ лавиринтот што вие го дизајнирате. Тоа е лавиринт! Можете дури и да гледате како се развиваат корените во внатрешноста на про transparentирниот сад за почва. И тоа е мини гледач на корени!

Овој лавиринт од растенија е одлична играчка за секој што е заинтересиран да експериментира со природата, и млади и стари. Само засадете грав и гледајте како никнува низ лавиринтот.
Grow-A-Maze исто така доаѓа со про transparentирен капак, тенџере со вода и мини-лупа за да можете да гледате и над и под почвата и да уверите сами како работат растенијата.
Контејнерот се мери приближно 5-инчи x 4-инчи и работи како одлична канцелариска декорација / градина за работна површина.
За овој експеримент се потребни суви грав и земја (не се вклучени). Се препорачува за возраст од 3 години и нагоре.

450 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил