FERRY- Horloge educative

Едукативен часовник кој ви овозможува да научите да го кажувате времето на забавен начин
Составен е од бројчаник, блокови со фигури во разни геометриски форми и разновидни бои.
Има и две коцки кои го означуваат часот и периодот од денот

1,100 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил