Salva le scimmie - Il ladro di Banane

На мајмуните им треба помош за да се спасат од крадецот на банани
Земете ги мајмуните со банани од дрвото:
На мајмуните им се дава различна оценка според нивната боја
Играта вклучува 2 дрвја, остров, голема гранка со тајмер, 40 мајмуни, 4 стапчиња, 4 корпи и еден куп банани.
Од 5 годишна возраст

1,240 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил