my zilipoo

My Zilipoo - Love Garden

Од деталите за 3Д мозаикот “Омилена градина” можете да соберете убава куќа со поткровје. Куќата се наоѓа на мал рид, до неа може да се искачите со погодно скалило. Областа во близина на вашиот дом можете да ја направите уште поубава и поудобна со одгледување на сопствен цветен кревет. За ова, комплетот содржи семиња и специјална почва. Постои оригинална канта за наводнување.
По три дена, можете да ги видите првите пука, а потоа да го набудувате фасцинантниот процес на раст на растенијата. Сите откритија и проблеми може да се запишат во посебен дневник.
Број на делови: 22 парчиња.
Вклучува фигурини од дрвја, ограда, живина.
Комплетот вклучува семе од Виолет : 1 вреќа со семе од Виолет – 4 грама, 2 вреќи со земја, по 35,7 грама (вкупно 71,4 грама).
Собрана големина: 27,5х19,5х14,5 см.

650 ден

Нема на залиха

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил