playmais mosaic

PlayMais - Mosaic

Овие картички со инсекти се дел од шарените градежни блокови на PlayMais. Притиснете го обликот на инсектот од картонската картичка и украсете го како што сакате со PlayMais! Загарантирани часови задоволство при лепење. Комплетот содржи 8 видови инсекти. Добивате по 3 од секој инсект. (3х пеперутка, 3х скорпија, 3х пајак, итн.). Вкупно можете да направите 24 инсекти. PlayMais не е вклучено.

1,349 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил