tic tac toe

Travel Tic Tac Toe - Small Foot

Брза забава за брзи брзи патувања! Оваа игра Tic Tac Toe е мала, но разноврсна и нуди врвна забава за време на играње на компактна површина за играње. Делови од играта изработени од 100% сертифицирано дрво FSC се отпечатени со симпатични мотиви. Тука, малите деца можат да го поминат времето на возење со долга картичка додека истовремено ја тренираат нивната концентрација. Кој може прво да добие три дела по ред?

349 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber