pirate bowling set

Wooden Pirate Bowling Set

Бавен спорт? Никако – целта е да добиете убедлив strike! Мини дрвените иглички се трошат кога ќе се фрли дрвената топка. Шест пирати се подготвени и ја чекаат топката. Сите пинови се направени од дрво и се одлична забава за играње или на маса или на под.

1,199 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber