wooden stilts

Wooden Stilts - Дрвени Потпори за Одење

Кое животно е тоа? Ох, тоа не е животно! Само овие прекрасни дрвени потпори се во форма на животински стапала. Нозете на малите деца се вклопуваат на тркалезната висорамнина и се држат на нивно место со стапалата на зелените нокти. Обезбедени се јажиња кои ќе им помогнат да одржат рамнотежа и да ги држат потпорниците цврсто на нозе. Потоа можат да тргнат во авантурите на своите животни!

1,399 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber