Интервју со Ана Атанасковиќ, автор на романот „Мојата љубов Никола Тесла“ – Историјата, љубовта и науката се споија во една приказна

Неодамна ја објавивме нашата нова книга насловена „Мојата љубов Никола Тесла“ - приказна за Кетрин Мекмехон Џонсон, приказна за странат...

Continue reading